TEKNE KİRALAMA


İstanbul boğazının eşsiz güzelliği eşliğin de özel günlerinizi sevdiklerinizle geçirebileceğiniz,  boğaz gezi turları yapabileceğiniz, her türlü organizasyon için tekne kiralama hizmetlerinden faydalanmak için yapmanız gereken tek şey bize ulaşmak.
Mavi Yolculuk tekne turu


Gecesi ve gündüzüyle her an farklı güzellikler ile sizleri karşılayan boğazın mavi suların da, size özel seçenekler sunan inanç organizasyon sayesin de anılarınız da farklı bir boyuta taşımaktayız. Düğün için tekne kiralama hizmetimizle hayatınızın en özel günün de sevdiklerinizle bir arada keyifli zamanlara sizin için imza atıyoruz.
Anılar sevdiklerinizle paylaştıkça doyumsuz olur. Sizden sonra ki neslinize hatıralarınızı muhteşem şekil de bırakmak için zamanı dolu, dolu yaşamak ve ölümsüzleştirmek gerekir. Mutlu anlarınızı inanç organizasyon ile tamamlayın. Size özel hazırladığımız seçeneklerimizden faydalanın. Firmamız kına geceleriniz de ve sünnet törenleriniz de boğaz da tekne turu imkânı sunmaktadır.

DÜĞÜN DAVET TEKNESİ KİRALAMA

Her düğün kendine özeldir. Farklı bir atmosfer için de yaşanan en mutlu anların başında gelir. İstanbul boğazının muhteşem güzelliği eşliğin de nişan, kına gecesi, düğün, sünnet töreni ve mezuniyet törenleri için yemekli tekne yat kiralama fırsatlarımızdan faydalanmak için sizlere bir telefon kadar yakınız.
Teknede düğün organizasyonu
Kampanyalı fiyatlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla özel günlerinizi eşsiz anılara dönüştürebilirsiniz. Dini düğün organizasyonların da semazen grubu ve ilahi grubuyla gök kubbenin altında, mavi sular eşliğin de her etkinliğe uygun büyük teknelerimizle hizmetinizdeyiz. Yat filomuz ve geniş teknelerimiz ile şirket toplantıları, doğum günü, mezuniyet törenleri, evlilik teklifi organizasyonları ve düğünler için değişik ölçüler de tekne ve yat hizmeti sunmaktayız.

BOĞAZDA UYGUN TEKNE KİRALAMA

Firmamızın değişik ölçüler de her isteğe ve her bütçeye uygun tekne kiralama imkânı sunmaktadır. Yemek menüleri sizlerin istekleriniz doğrultusunda hazırlanmakta kişi sayısına göre kiralama imkânı ile sizin için en uygun şekil de hesaplanmaktadır. İstanbul ve adalar manzarasın da unutmaz bir gece için inanç organizasyonun boğaz da uygun tekne fiyatların dan faydalanabilirsiniz.  Deneyimli kadromuzla güler yüzlü hizmet sunarak,  sizlere eşsiz anılar sunuyoruz.
İster gece, ister gündüz organizasyonların da günün anlamına uygun seçeneklerimiz mevcut. 
Tarihi yerleri, yalılar, saraylar ve tarihi iskeleleri yakından görme imkânı ve mavi sular da yüzme olanağını uygun fiyatlara sizlere yaşatmaktayız. 
Firmamızın diğer hizmetleri arasın da klasik araç kiralama, İstanbul limuzin kiralama hizmeti bulunduğu gibi, özel günler de lokma tatlısı döktürme hizmeti ve lokmacı temini bulunmaktadır. Çocuklarınızın sünnet düğünü veya doğum günü aktiviteleri için animasyon ekiplerimiz ve palyaço kiralama hizmetimiz ile farklı mutluluklar yaşatmayı vadediyoruz. Her türlü ulaşım imkânı sunan firmamızın şirketler ve bireyler için limuzin kiralama ve vosvos kiralama servisin den faydalanmak için size 7 gün 24 saat güler yüzlü hizmet sunmaktayız.

Yorumlar