TEKNE KİRALAMA

Özel günlerinizde inanç organizasyon aracılığı ile tekne kiralayarak gününüzün güzel geçmesin de katkıda bulunuyoruz. Boğazın serin sularında düğün, sünnet düğünü, kına gecesi, mezuniyet, doğum günü , gezi turları, boğaz turu özel günleriniz hepsi için tekne kiralayarak  günün görkemli ve güzel geçmesini sağlayabiliriz.

Teknede düğün Organizasyonu

Teknede düğün için seçtiğiniz teknenin süslemesi masa sandalye şamdan zincir balon her türlü görsellik bizim işimiz. Siz hayal edersiniz biz gerçekleştiririz. Aklınızda olan tüm hizmetleri size sunmaktayız. Süsleme dışında yemek hizmeti de vermekteyiz.
Teknede düğün Organizasyonu


Çeşitli menülerimizden birini seçerek veya sizin oluşturduğunuz menü ile teknede boğaz havasıyla güzel bir akşam yaşamak için inanç organizasyon sizlerle.

Sünnet İçin Tekne Kiralama 

Teknede sünnet düğünü yapmak isteyenler için dilediğiniz büyüklükte ve modelde teknelerimizden seçerek çocuğunuzun bu özel gününü en güzel şekilde yaşatıyoruz. Süslemeler gösteriler her türlü hizmeti sizlere sunmaktayız.Yemek hizmeti servis hizmeti garson aşçı gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Teknede kına gecesi için dilediğiniz tekneyi kiralayarak muhteşem bir gece yaşayabilirsiniz. Gelin için en unutulmaz gecelerden biri kına gecesidir ve bu geceyi en güzel şekilde yaşamak ister. Süslemeler eğlence ses sistemi her şeyi ayarlamak bizim işimiz eğlenmek sizden. Boğazın ortasında en güzel manzaralar eşliğinde eğlencenizi yaşayabilirsiniz.
Boğaz Tekne Turu Fiyatları


Teknede mezuniyet öğrenim hayatının sonunda herkesin istediği en güzel şekilde mezuniyet yaşamak. Unutulmaz bir gece yaşamak için tekne kiralayarak deniz sefasıyla boğazın eşsiz manzarası ile muhteşem bir gece yaşatıyoruz. Süslemeler kokteyl her türlü hizmetle bu güzel gece sizlerin yanındayız. En güzel gecenizde inanç organizasyonu seçerek unutulmaz bir gece yaşayın. Müzik organizasyonu ses sistemi her türlü hizmet bulunmaktadır.

Teknede Düğün Kampanyaları

Teknede boğaz turları yapmak isteyenler içinde kişi sayınıza göre yapacağınız etkinliğe göre her türlü uygun hizmeti vermekteyiz. Uygun fiyatlara en güzel hizmeti vererek pişman olmayacağınız organizasyonu sizler içi ayarlıyoruz.
Tekne turları organizasyonlar düğünler kına geceleri sünnet düğünleri için en doğru tercih inanç organizasyon. Türkiye’nin her yerine ve İstanbul’un tüm semtlerine hizmet vermekteyiz. Hem kaliteli hem de hesaplı bir organizasyon yapmak için doğru yerdesiniz.Tüm hizmetlerle sizlerin yanındayız. Değişik fikirler sunumlar gösterilerle fark koymak için her türlü hizmeti sizler için ayarlıyoruz.
Tekne kiralamanın yanında süslemeler, masa sandalye kiralama, masa sandalye süsleme, zincir balonlar, ses sistemi, müzik organizasyonu, taht kiralama, sünnet düğünü tahtı, gelin için kaftan, palyaço, tahta bacak, ilahi tasavvuf ekibi, bay bayan garson, yemek hizmeti, kokteyl, kokteyl masaları, semazen, mehter takımı gibi bir çok hizmetimiz bulunmaktadır. En güzel gecenizin mimarı olmak bizim işimiz. Sizlere unutulmaz geceler yaşatmak için buradayız. Programı kendiniz oluşturarak içinize sinen bir gece yaşamak sizlerin elinde. Bizi tercih ederek bütçenize uygun ve hayallerinizdeki gibi bir gece yaşamak  için inanç organizasyon olarak tüm hizmetlerin en iyisini yapıyoruz.

Sitemizde merak ettiğiniz her bilgiyi görseller ve videolarımıza bakarak merakınızı giderebilirsiniz. Aklınıza takılan sorular organizasyon programları oluşturmak için  irtibat numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar