TEKNE KİRALAMA


Tekne kiralama, tekne turu veya tekne turu organizasyonları için yapılmaktadır. Bu organizasyonu ise organizasyon firmaları ayarlamaktadır. Orkestra, düğün, tekne turu gibi birçok hizmeti veren organizasyon firmalarından biri de bizim firmamızdır. İşinde ehli bir firma olarak verdiğimiz bu hizmette boğaz tekne turu , boğaz gezileri gibi hizmetler sunmaktayız.

Ucuz Tekne Kiralama İstanbul

Müşterilerimize son derece kaliteli bir biçimde verdiğimiz bu hizmette ayrıca farklı seçeneklerde sunmaktayız. Bu seçenekler sırasıyla; düğün organizasyonu, nişan organizasyonu, doğum günü, parti gibi etkinliklerdir. Eğer firmamızdan kiralayacağınız tekneyi bu amaçla alıyorsanız, hizmet aşaması sırasında bunu belirtmeniz yeterlidir. 
Ucuz Tekne Kiralama İstanbul


Tekne turu için her türlü hizmeti veren bir firma olarak sizlere istediğiniz organizasyonu hazırlamaktayız. Bunun için firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir. Firmamızla kurduğunuz iletişimin ardından sizlere isteğiniz doğrultusunda tekne içi hazırlanacak ve hizmet sağlanacaktır. Ayrıca tekne turu için verdiğimiz hizmette ses sistemi ve ışık sistemi, hatta aksesuar düzenlemesi de yapmaktayız.

Tekne Kiralama Hizmetleri

Tekne kiralama işlemini, bir organizasyon firması olarak hizmet talebinizin hemen ardından hâlletmekteyiz. İşinde ehli bir firma olarak verdiğimiz bu hizmette ayrıca yemekli tekne yat kiralama hizmeti de vermekteyiz. Bu hizmette 1 gece kadar teknede kalabilir ve teknede keyifli saatler geçirebilirsiniz. Bununla birlikte düğün için tekne kiralama hizmeti de vermekteyiz.
doğum günü için tekne kiralama fiyatlarıEğer düğün öncesi teknede vakit geçirmek veya düğünü teknede yapmak istiyorsanız, bunun içinde hizmet vermekteyiz. Yapmanız gereken tek şey firmamızla iletişime geçmek. Firmamızla iletişime geçtikten sonra ise siz müşterilerimize gerekli bilgi verilmekte ve istediğiniz hizmet doğrultusunda tekne hazırlanmaktadır. 
İster yat ister gezi olarak kiralayacağınız teknenin kiralama fiyatı ise talep ettiğiniz hizmete göre değişmektedir.  Aynı zamanda talep ettiğiniz tekne turu organizasyonlarının da farklı fiyatları mevcuttur. Fiyatlar hakkında detaylı bilgi almak için ise firmamızla dilediğiniz zaman iletişim numarası aracılığıyla irtibata geçebilirsiniz.

Düğün İçin Tekne Kiralama Hizmetleri

Düğün için tekne kiralama hizmetini veren bir firma arıyorsanız, bizim firmamızı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çünkü biz kalite esaslı verdiğimiz hizmette, düğün davet teknesi kiralama işlemini en kısa sürede tamamlamakta ve tekneyi, düğün için en şık hâle getirmekteyiz. Boğazda bir geceliğine güzel bir tekne turu istiyor ve düğününüzün bu şekilde renklendirmek istiyorsanız, bizim organizasyon firmamızı tercih edebilirsiniz. 

Tekne Turu Fiyatları

Boğazda uygun tekne fiyatları da sunan bir firma arıyorsanız, yine bizim firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz. Ayrıca limuzin kiralama organizasyonları ile Konsept, yemek, düzenleme, müzik ve daha fazlasını düğün organizasyonunuz için ayarlayan ve sizlere keyifli bir düğün hazırlayan firmamızdan düğün paketleri ve fiyatlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için iletişime geçmeniz yeterlidir. Firmamızla iletişime geçtikten sonra sizlere hizmetlerimiz ve düğün paketleri fiyatları ile ilgili detaylı bilgi verildikten sonra hizmet aşamasına geçilmektedir. Aynı zamanda yalnızca düğün organizasyonları değil, farklı organizasyonlar ve gezi içinde firmamızdan tekne kiralayabilirsiniz.

Yorumlar