TEKNE KİRALAMA


Tekne kiralama, gezi, davet, düğün, parti vs etkinlikler için yapılmaktadır. Tekne kiralayan ve unutulmaz bir boğaz turu yaşatan ise birçok sayıda firma bulunmaktadır. 
Bu hizmeti veren firmalarından biri de bizim firmamızdır. Boğazda unutulmaz bir tur ve davet organizasyonu için gerekli tüm hizmetleri veren bir firma olarak düğün davet teknesi kiralama hizmetini de vermekte ve her türlü ihtiyacı karşılamaktayız.


Tekne Turu fiyatları
Tekne için orkestra, malzemeler ve daha fazlası temin etmek ve keyifli bir tekne turuna çıkmak için yapmanız gereken tek şey ise firmamızla iletişim numarası aracılığıyla irtibata geçmektir. Firmamızla irtibata geçtikten sonra ise tekne turunu ne tür bir organizasyon için istediğiniz sorulmakta ve buna göre hizmet verilmektedir.

Tekne Turu Hizmetlerimiz

Tekne turu hizmetleri, organizasyon firmaları tarafından verilmektedir. Bizim firmamızda bu firmalar arasında yer almakta ve tekne turu için her türlü hizmeti karşılamaktadır. Boğaz turu, davet, parti ve düğün gibi organizasyonlarınız için kiralayacağınız teknenin içerisini ise rezervasyonunuzdan hemen sonra düzenlemekteyiz. Bu işlemin ardından ise tekne turunu hangi hizmet için istediğinize göre hazırlamaktayız. Bununla birlikte yemekli tekne yat kiralama hizmeti ve boğaz gezi turları ile tekne keyfini size sonuna kadar yaşatmaktayız.
İstanbul Boğaz tekne turuHizmet için yalnızca firmamızla iletişime geçip, ne tür bir tekne turu istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. İşinde ehli bir firma olarak hizmet talebinizin üzerine direkt olarak tekneyi düzenlemeye başlamakta ve zamanında hazır etmekteyiz. Boğaz tekne turu ile düğün veya kına gecesi öncesi bir gezi veya başka bir istek ile kiraladığınız tekne için ayrıca başka türlü bir düzenleme veya organizasyon istiyorsanız, bunu da hizmet isteği sırasında söylemeniz yeterlidir.

Tekne Turu Fiyatlarımız


Tekne turu, boğaz turu gibi hizmetleri bir organizasyon firması olarak biz en kaliteli biçimde vermekteyiz. Bu yüzden eğer boğazda uygun tekne fiyatları arıyorsanız, bizim firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz. Teknede yemek, boğaz turu, gezi gibi tüm etkinlikleri yapabileceğiniz tekne turu ile dilerseniz düğün organizasyonu, dilerseniz de parti organizasyonu talebinde bulunabilirsiniz. Firmamız bu hizmeti verirken sizlere bu gibi alternatifleri sunmakta ve istediğiniz hizmete göre tekneyi son derece şık bir şekilde hazırlamaktadır. Tekne turu fiyatları ise firmamızdan talep ettiğiniz hizmet paketine göre farklılık göstermektedir. Eğer tekne ile sadece gezi yapmak ve boğazı gezmek istiyorsanız, bu durumda fiyat daha uygun miktarda olmaktadır. Ancak eğer tekne ile çeşitli organizasyon hizmeti isteğinde bulunursanız bu durumda fiyat daha da artabilmektedir. Bunun için ise firmamızı daha önceden arayıp, hem hizmetler, hem de paketler hakkında detaylı bilgi alarak öğrenebilirsiniz. Her açıdan sizlere en kaliteli ve en uygun hizmeti sunan firmamızdan hizmet almak için istediğiniz zaman iletişim numarası ile irtibata geçerek tekne turu hizmeti isteğinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar