Tekne Kiralama Organizasyon


İnanç Organizasyon olarak, özel günlerinizde 2002 yılından beri sizlere hizmet vermekteyiz. Bu organizasyonlar arasında yer alan tekne kiralama hizmetimizle de yanınızdayız. 
Tekne Kiralama Organizasyon Fiyatları


Düğünlerinizde düğün için tekne kiralama ve düğün davet teknesi kiralama, boğaz gezisi turları, yemekli yat ve tekne kiralama gibi hizmetlerimiz bulunduğundan sizlere her alanda hizmet etmeyi amaç edindik. Kaliteli ve uygun fiyatlı tekne kiralama organizasyonumuzla sizler için gösterişli ve eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olmaktayız.

Boğaz Tekne Turları

Sevdiğiniz insanlarla birlikte tamamlayabileceğiniz ve eşsiz boğaz manzarasıyla gece ve gündüz hizmet veren tekne turu organizasyonumuzla unutulmaz saatler geçirebileceksiniz. Boğaza kıyısı olan birden fazla mekanı yakından görebilir, denizin eşsiz manzarasına şahit olabilirsiniz. Size en uyan boğazda uygun tekne fiyatlarını bularak bütçenizi sarsmayacak organizasyonlarla sizlerin hayallerini gerçekleştireceğiz.

Tekne Kiralama Organizasyon Fiyatları

Özellikle yaz mevsiminde siz değerli müşterilerimiz Lüks düğün davet teknesi tarafından oldukça istek alan tekne turlarımız, ne zaman isterseniz size hizmet vermeye hazırdır. Gezip keşfedeceğiniz yerlerin yanı sıra teknede sizler için yemek servislerimizde bulunacaktır. Siz bir anlığına da olsa şehrin kalabalık ve insanı yoran gürültüsünden uzaklaşıp, İstanbul’un eşsiz güzelliği olan boğazın mavi sularını seyrederken bizler de dilediğiniz yemek ve atıştırmalığı sizler için hazırlamakta olacağız.
Düğün İçin Tekne Kiralama FiyatlarıBu gezdiğiniz yerlerle ilgili detaylı birçok bilgiyi de rehberlerimiz sizlere sunacaktır. Bu yönüyle de hem gezip rahatlamış hem de yeni yeni bilgilere sahip olmuş olacaksınız.
Teknede düğün hizmetlerinde Tekneyi kullanacak görevlimiz, bunun eğitimini almış ve uzman biri olacaktır. Gidiş dönüş rotasını çok iyi bilen biri olarak özel olarak seçilmiştir. Yolculuğa başlamadan önce güvenliğiniz en üst seviyeye çıkarılacak ve ilk yardım gerek durumlarda da bilgili birileri mutlaka teknemizde olacaktır. Bu yönüyle de sizleri rahat ettirmeyi hedeflemiş bulunmaktayız.
İstanbul’un mavi sularında seyahat etmenin teknenin yanı sıra yat kiralamak da seçenekler arasındadır. Fiyatları teknelere göre daha fazla olan yat turları fiyatlarımız yine sizin için en minimum seviyeye çekilmiştir. Yatlar, teknelere nazaran daha büyük ve daha uzun süreli kiralanmaktadır. Tekneler günlük kiralanırken yatlar en az 1 haftalık kiralanmaktadır. Bunun sebebi de yazın yatların çokça tercih edilmesidir.

Düğün İçin Tekne Kiralama

Düğünleriniz Teknede düğün davet organizasyonu için ayrıca bir bütçe ayırdıysanız, tekne veya yatta yapılan bir düğün sizler için unutulmaz ve gösterişli bir anı olacaktır.  Denizin bizlere sunduğu eşsiz manzarayla birlikte keyifli saatler geçirmenize sebep olacak tekne kiralama seçeneği, yine sizler için birbirinden farklı hizmet seçenekleri sunmaktadır. Bunların başlıcaları sizin seçeceğiniz yemeklerin ikramı, acil bir durumda hemen yardımınıza koşacak bir ilk yardım elemanı, tecrübeli bir kaptan ve garsonlardır. Ayrıca düğün bitiminde temizlik elemanları da bu hizmetimize dahildir. Dilerseniz düğün bittikten sonra gelin ve damat olarak bir yat daha kiralayıp balayınız boyunca kıyı kıyı koy koy gezebilir ve tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Yorumlar