Boğazda tekne kiralama


Merhaba, hayallerinizdeki düğün için organizasyon yapmaya çalışıyor, tüm düğün telaşı içinde her yere yetişemiyor , yetişseniz de istediğiniz şekilde tüm detayları ayarlayamıyorsanız doğru yerdesiniz. İnanç organizasyon olarak pek çok düğün, sünnet düğünü, dini düğün, nişan ve kutlama gibi hizmetler vermiş bir firma olarak tüm tecrübelerimizi siz değerli konuklarımızla paylaşmak istiyoruz.

Tekne kiralama

İstanbul boğazda kaliteli bir zaman geçirmek rüya gibi bir davet organizasyonu içinBurada olduğunuza göre sizler de hayallerindeki düğünü isteyen ancak herhangi bir aksilik olmasından korkan bu yüzden pek çok firmaya bakan araştırıp duran birisiniz. Evet, artık durmalısınız çünkü burası doğru yer. Yaptığımız birçok düğün, sünnet düğünü, nişan, kına gibi özel gün kutlamalarından doğan engin tecrübelerimizle her geçen gün siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çabalıyoruz.


Boğazda gezi turlarımız ile muhteşem boğaz manzarası eşliğinde denizin verdiği huzurun keyfini çıkarabilirsiniz. Bir taraftan Boğaz’ın keyfini çıkarırken aynı zamanda sizlere yakışır şekilde kaliteli ve sizler için tahsil edilmiş modern ve lüks tekne, yat ve gemilerimizle; dünya mutfağından anlayan usta aşçı ve tecrübeli garsonlarımızla yemekli tekne ve yat kiralama hizmetimiz siz değerli konuklarımıza kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

Boğazda ucuz tekne kiralama hizmetleri ile siz değerli dostlara kaliteli bir zaman geçirmenizi kampanyalarımız dahilinde öneriyoruz.
Resim yazısı ekle
İnanç organizasyon olarak istekleriniz doğrultusunda her şeyi biz ayarlarken siz değerli müşterilerimize de bu güzel anların keyfini çıkarmak kalıyor. Firmamızın en önemli ilkesi olan müşteri memnuniyetini esas alarak hiç bir şey ile sizleri uğraştırmadan dilediğiniz halk oyunlarını, ilahi grubu ekiplerini, Türk sanat müziği sanatçılarını, fasıl müzik gruplarını ve daha aklınıza gelebilecek her türlü organizasyonu sizler için hazırlıyoruz.

Detaylarını siz değerli müşterilerimize aşağıda sunduğumuz teknelerimiz; her türlü Dini düğün, semazenli İslami düğünler, sünnet organizasyonlar, nişan ve evlilik teklifi organizasyonları, kına gecesi hizmetleri, mezuniyet kutlamaları, iş toplantıları gibi çeşitli özel günleriniz için sizlerin hizmetinize hazır şekilde bekliyor.


Düğününüz için tekne kiralamak istiyorsanız düzenlediğimiz birçok tekne aktivitesine bakabilir ve bu konudaki tecrübemize güvenebilirsiniz. Düğün davet teknesi kiralamak isteyen müşterilerimiz bu konuda bize güvenebilirler. Çünkü düğün gününüzün sizler için ne kadar özel olduğunu biliyoruz ve kendimizi sizlerin yerine koymaya çalışıyoruz. Bu amaçla o gün için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz.

Boğazda Uygun Tekne Fiyatları

Siz değerli müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmak istiyoruz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi iki tarafın da mutlu olabilmesi için kendimizi siz değerli müşterilerimizin yerine koyuyor ve bu hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. Hem istediğiniz gibi sizlere huzur verecek, güzel vakit geçirebileceğiniz, kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz bir boğaz tekne turu istiyor hem de en uygun fiyatları arıyorsanız doğru yere gelmişsiniz demektir.



Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve aklınıza takılan her türlü soruya cevap verebilmek için 0532 581 0885 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Her türlü bilgi için bir telefon kadar uzağınızdayız.




Yorumlar